Kaposvári állandó lakos továbbá Kaposváron tanuló, nappali tagozatos diák igényelhet a Kaposvár Kártyát. A kártya igénylésének és átvételének helye a Kaposvári Tourinform Iroda, 7400 Kaposvár, Fõ u. 1.

Az irodában a Tourinform munkatársai töltik ki az elektronikus adatfelvételi lapot. Ehhez az ügyintézõ az igénylõ lakcímkártyája alapján a lakcímadatokat ellenõrzi és megállapítja a jogosultságot.

Ha az igénylõ nem kaposvári állandó lakos, de Kaposváron nappali tagozatos tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, a Kaposvár Kártya igényléséhez szüksége lesz az oktatási intézmény igazolására az élõ tanulói/hallgatói jogviszonyról.

Ha a Kaposvár Kártya mellé az igénylõ szeretne saját nevén lévõ személy-gépkocsijára, szombati napra és Kaposvár Város Önkormányzata által üzemeltetett díjköteles parkoló helyekre szóló, ingyenes parkolási jogosultságot kérni, az ügyintézéshez az autó forgalmi engedélyére is szükség lesz.

2015. április 1-tõl a kártya elkészítése a Tourinform irodában történik, igényléskor átvehetõ.

Az újonnan kiváltott Kaposvár Kártya tárgyévben, december 31-ig használható további érvényesítés nélkül! A Kaposvár Kártya érvényességét évente meg kell hosszabbítani a folyamatos használat érdekében.

A következõ évi érvényesítések november elsõ munkanapjától intézhetõk a Tourinform Irodában. A lakcímkártyára és szükség szerint az oktatási intézmény igazolására a Kaposvár Kártyák érvényességének hosszabbításakor is szükség van! A meglévõ szombati ingyenes parkolási jogosultság folytatásához a rendszám egyeztetésére van szükség!

Lejárt érvényességû Kaposvár Kártya bármikor újraérvényesíthetõ!

A Kaposvár Kártya kiállításának díja teljes áron 1000 Ft + Áfa (1270 Ft), 14 év alatti gyermek és nyugdíjas számára 500 Ft + Áfa (635 Ft). A meglévõ Kaposvár Kártya érvényesítési költsége a fenti díjak fele, bruttó 635 illetve 320 Ft.


FIGYELEM!

A KAPOSVÁR KÁRTYA ADATLAP ALÁÍRÁSÁVAL - A KÁRTYA ÁTVÉTELÉVEL - SZERZÕDÉSES JOGVISZONY JÖN LÉTRE A FELEK KÖZÖTT, MELYNEK RÉSZLETES SZABÁLYAIT AZ ÁSZF TARTALMAZZA, EZÉRT KÉRJÜK, IGÉNYLÉS ELÕTT TEKINTSE MEG AZT!!!